Vendégtájékoztató A-Z-ig

Vendégtájékoztató A-Z-ig

Ágynemű: Kollégáink az ágyneműcserét minden harmadik napon végzik, kérésre ágyneműjét naponta cseréljük. Kérjük, segítse, hogy szállodánk környezetkímélő módon üzemelhessen, és akkor kérjen cserét, ha szükséges! 

Bababarát eszközök, szolgáltatások: Szabad kapacitásunk függvényében a következő eszközöket tudjuk biztosítani: etetőszék, babaágy, babakád, WC-szűkítő, fellépő. Az eszközöket az applikációnkon keresztül kell igényelni. 

Bejárat: A bejárat az applikációval és a jelszóval 0-24 órán belül bármikor nyitható.

Bejelentkezés: Az apartmant 14:00-tól lehet elfoglalni. Amennyiben az apartman korábban elfoglalható, azt applikációnkon és e-mailben jelezzük Vendégeinknek.

Cipőápoló eszközök: Cipőápoló eszközök a szekrényé alsó részében találhatók.

Csomagtárolás: Korai érkezéskor/késői kijelentkezéskor Vendégeink csomagját a szoba elfoglalásáig/elutazásig térítésmentesen helyezzük el, igényüket az applikációban kell jelezni.

Dohányzás: Az Apartman nemdohányzó Apartman, így dohányozni csak az arra kijelölt helyen – a hátsó udvaron, parkolóban – lehet. Ha ezt a pontot nem tartja be, akkor az ÁSZF szerinti költség lesz kiszámlázva. Súlyosabb kár okozása esetén az okozott kár függvényében ez az összeg változhat.

Esernyő: A földszinten a lépcsőházban található.

Fizetés: A fizetés kizárólag hitelkártyával VISA, Eurocard / Mastercard, Maestro, OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával a weboldalunkon és egyéb szállásfoglaló oldalon történhet. Helyszíni fizetésre nincs lehetőség. 

Hajszárító: Apartmanonként egy darab a fürdőszobai szekrényben található.

Háziállat: Háziállatot tilos az apartmanba bevinni.

Hűtő-fűtő rendszer/klíma: Használati útmutató az apartmanban és weboldalunkon található, és az applikációval szabályozható. 

Információs anyagok a nappali íróasztalán/komódon került kihelyezésre.

Internet hozzáférés: WiFi-n keresztül érhető el. Jelszó: viktoria2022 

Karbantartás: Amennyiben javításra szoruló, sérült, működésképtelen, vagy nem megfelelően működő eszközzel, berendezéssel találkozik a szállodában, kérjük, jelezze az applikáción.

Kamera rendszer: Vendégeink biztonsága érdekében a külső utcafrontokon, a parkolóban és a lépcsőházban kamera megfigyelő rendszer működik. Bővebben:

Kijelentkezés: délelőtt 11 óráig. Late check out: szabad kapacitás függvényében az applikáción történő igénylés esetén lehetséges.

Mosható kilépő: Minden fürdőszobában a zuhanyzó előtt mosható kilépő szőnyeget biztosítunk.

Parkoló: az udvarunkban, összesen 3 gépkocsit tudunk előzetes igényléssel fogadni.

Panaszok, észrevételek: Ha bármivel kapcsolatban panasza, észrevétele van itt tartózkodása idején, kérjük, jelezze elérhetőségeink egyikén.

Rádió: Műholdas és helyi rádióállomások foghatóak a TV-készüléken keresztül.

Recepció: Apartmanunk okos Apartman, recepció nem áll Vendégeink rendelkezésére. 

Ruhaszárító: Az északi (konyhából nyíló) teraszokon ruhaszárító, csipeszek a fürdőszoba szekrényben található. 

Széf: Az apartman hálószobájában, a szekrényben szobai széf található. Használati leírást a széfre helyezve talál. 

Takarítás: Minden nap 09:00-17:00 között történik, az adott apartman esetében az elutazás napján. Amennyiben további takarítást igényelt, azt a visszaigazolás szerint biztosítjuk. 

Talált tárgyak: Az apartmanban talált/elvesztett tárgyakkal kapcsolatban érdeklődjön telefonos és e-mailes elérhetőségeink egyikén.

Terasz: északi teraszaink (és a harmadik emeleten a déli is) kerti bútorral felszerelt, reggelizéshez is igénybe vehető.

Televízió: Minden apartmanban a nappaliban és a hálószobában is megtalálható, a programokról televíziós rendszeren talál információt. 

Térkép: Gyula városáról az információs tájékoztatóban megtalálható. 

Tisztálkodási és kozmetikai szerek: A fürdőszobákban a zuhanyzóknál elhelyezett adagoló samponként és tusfürdőként egyaránt használatos kozmetikumot tartalmaz. Vattakorong, fültisztító pálca, kozmetikai papírkendő és hajbalzsam és testápoló szintén a fürdőszobai bekészítés tartalma.

Törölköző: A szobai törölközőket a harmadik nap cseréljük. A törölköző egyéb cseréjét az applikáción tudja igényelni. A szobai törölközőket az apartman területéről kivinni nem szabad. 

Tűz és vészhelyzet – Kérjük, olvassa el a „Tűzvédelmi szabályok” fejezetet; tűz és vészhelyzet esetén az abban leírtak szerint cselekedjen! Az apartman bejárati ajtajának belső oldalán található a menekülési útvonal.

Varrókészlet: A nappali szekrényben található.

Vasaláshoz vasalót és állványt biztosítunk kérésre.

Vendégkérdőív: Véleményét megoszthatja az online vendégkérdőívünkön.